Table of Contents Table of Contents
Previous Page  4 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 32 Next Page
Page Background

/ TIPS WEBBEN /

4 2016

04

HKSCAN AGRI

HKSCAN AGRI UTGIVARE:

HKScan, Torggatan 4, 291 81 Kristianstad, telefon: 0771–500 500,

hkscanagri@hkscan.com

HEAD OF HKSCAN AGRI MAGAZINES: Sari Järvinen ANSVARIG UTGIVARE: Elisabeth Svensson

REDAKTIONSCHEF: Elisabeth Svensson, telefon: 044 19 40 63,

elisabeth.svensson@hkscan.com

REDAKTIONSRÅD: Sara Hoff, Louisa Jirsell, Victoria Ohlsson, Elisabeth Svensson • LAYOUT: Miltton

PRODUKTION: Infab, Kristianstad TRYCK: Edita Prima Ab, Helsinki • UPPLAGA: 8900  ex.

FOTO: Om inget annat anges ägs bilderna av HKScan Agri • Omslagsbild: HKScan Agri

Framtidenskött.se

TEXT:

ELISABETH SVENSSON

MJÖLKPRODUCENT PER BRUNBERG

HYLLAS PÅ

KÖKET.SE Köket.se,

Sveriges bästa matsajt enligt tidskriften Internetworld,

ingår i TV4-gruppen och samlar alla recept från en stor mängd

matlagningsprogram ifrån de olika TV4-kanalerna. Här träffar

man också Sveriges bästa kockar, matkreatörer och inspiratörer.

Köket.se

handlar företrädesvis om mat och matlagning men

det finns också längre reportage. Bland annat kan du läsa om

Per Brunberg

, Årets Leverantör Nöt 2015.

– Det är roligt att vi också kan visa upp våra enormt duktiga leveran-

törer och att det dessutom ger en koppling mellan deras fantastiska

arbete och Scans fina produkter, menar

Mina Grubb

som är Brand

Manager på HKScan och ansvarar för denna typ av samarbeten.

www.koket.se/svenska-bonder-haller-varldsklass

Med dialogen Framtidens Kött vill HKScan diskutera viktiga och angelägna frågor

inom CR, Corporate Responsibility och Kvalitet. Vi vill vara med och lyfta fram möjliga

framtidslösningar, som ger inspiration, men även insikt till positiv utveckling.

Kött är så mycket mer än god mat. När du väljer dina råvaror påverkar de

ofta i ett större perspektiv än du alltid anar. På webbplatsen Framtidens kött,

framtidenskott.se

, kan du ta del av kunskap från olika experter men även

diskutera hur svensk köttproduktion kan utvecklas för att bli mer miljövän-

lig och hållbar.

Genom dialogen förmedlar vi, och tar del av, ny intressant kunskap.

Med olika artiklar, inlägg, filmer och radioklipp ger vi möjlighet till

en konstruktiv dialog kring framtidens kött hos alla, från experter och

leverantörer till allmänt intresserade konsumenter.

Tips!

Lyssna på foder-podden,

framtidenskott.se/podcast/foderensilage-till-idisslare

,

med

Anna-Maria Larsson

som är foderansvarig på HKScan Agri. Du kan också se filmerna

om klimatsmarta kor: sök på YouTube och sökord ”Framtidens Kött” eller ”En Klimatsmart Ko”.