Table of Contents Table of Contents
Previous Page  5 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 5 / 32 Next Page
Page Background

02

2016 KOTITILALTA 5

KOTITI LALTA 2 / 2016

05

3

PÄÄKIRJOITUS

4

VERKKOVINKIT

6

SÄILÖREHUN LAATU RATKAISEE

10

UUDET EMAKKOREHUT

MAITTAVAT JA LYPSÄTTÄVÄT

13

RUOKINTAOSAAMISTA HOLLANNISTA

Piet van der Aar uskoo yhteistyöhön.

14

BROILEREIDEN REHUVEHNÄ

OMALTA PELLOLTA

16

LUULLISTEN LIHOJEN

SUOSIO KASVAA

18

KESÄN UUTUUKSIA GRILLIIN

20

KANSAINVÄLISTÄ TIIMITYÖTÄ

ALKUTUOTANNOSSA

22

KOTIMAINEN REHUVALKUAINEN

VAIHTOEHTO SOIJALLE

24

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Miten valitsen rehuvehnälajikkeen?

25

REHUKOLUMNI

26

INNOVOINTIPÄIVÄ NUORTEN MAKUUN

Innoday tuotti uusia ateriakonsepteja.

27

KOTKOTUKSIA

28

OHJELMISTO MODERNIN

TILAN TARPEISIIN

30

AJANKOHTAISTA

31

TAPAHTUMAKALENTERI

14

Oittisen tilalla peltoviljely suunnitellaan

broilereiden ehdoilla.

10

Hyvää tuotosta haettaessa

rehuista ei tingitä.

Kuva: Pasi Leino

28

Minun Maatilani on

uusi ohjelmisto nautatiloille.

Kuva: Pekka Rousi

Kuva: Raila Aaltonen