02
2016 KOTITILALTA 5
KOTITI LALTA 2 / 2016
05
3
PÄÄKIRJOITUS
4
VERKKOVINKIT
6
SÄILÖREHUN LAATU RATKAISEE
10
UUDET EMAKKOREHUT
MAITTAVAT JA LYPSÄTTÄVÄT
13
RUOKINTAOSAAMISTA HOLLANNISTA
Piet van der Aar uskoo yhteistyöhön.
14
BROILEREIDEN REHUVEHNÄ
OMALTA PELLOLTA
16
LUULLISTEN LIHOJEN
SUOSIO KASVAA
18
KESÄN UUTUUKSIA GRILLIIN
20
KANSAINVÄLISTÄ TIIMITYÖTÄ
ALKUTUOTANNOSSA
22
KOTIMAINEN REHUVALKUAINEN
VAIHTOEHTO SOIJALLE
24
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
Miten valitsen rehuvehnälajikkeen?
25
REHUKOLUMNI
26
INNOVOINTIPÄIVÄ NUORTEN MAKUUN
Innoday tuotti uusia ateriakonsepteja.
27
KOTKOTUKSIA
28
OHJELMISTO MODERNIN
TILAN TARPEISIIN
30
AJANKOHTAISTA
31
TAPAHTUMAKALENTERI
14
Oittisen tilalla peltoviljely suunnitellaan
broilereiden ehdoilla.
10
Hyvää tuotosta haettaessa
rehuista ei tingitä.
Kuva: Pasi Leino
28
Minun Maatilani on
uusi ohjelmisto nautatiloille.
Kuva: Pekka Rousi
Kuva: Raila Aaltonen