02
2017 KOTITILALTA 5
KOTITI LALTA 2 / 2017
05
3 PÄÄKIRJOITUS
4 VERKKOVINKIT
6
LAAKSOSTEN BROILERITILA
KEHITTYY
10
YMPÄRISTÖPALKINTO
LINDEBERGIN VELJESTEN
MAITOTILALLE
13
ELÄINLÄÄKÄRIN LAAJA TYÖKENTTÄ
Kategoriapäällikkö Leena Pohjola
kehittää tuottajapalveluita
14 VASTUULLINEN SIKATILA
ON TUOTTAVA
16
SAVUISIA JA LUULLISIA
LIHOJA GRILLIIN
18 KESÄN UUTUUSTUOTTEET
20 HUOMIO KULUTTAJAKÄYTTÄYTYMISEEN
22
YRITYSVASTUU YLPEÄSTI ESILLE
24 KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
Miten tehdään BAT-selvitys?
25
KOLUMNI
26 LAPSET LIIKKEELLE JUHLAVUONNA
28 ANALYYSILLÄ LANNOITUS
JA RUOKINTA KOHDILLEEN
30 AJANKOHTAISTA
31 TAPAHTUMAKALENTERI
16
Grillauksen suosio
kasvaa edelleen.
14
Lampon tilalla
panostetaan ympäristöön.
Kuva: HKScan
22
Patrik Holm-Thisner on HKScanin
tuore laatu- ja vastuullisuusjohtaja.
Kuva: Pasi Leino
Kuva: Sophie Malmborg