Table of Contents Table of Contents
Previous Page  5 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 5 / 32 Next Page
Page Background

02

2017 KOTITILALTA 5

KOTITI LALTA 2 / 2017

05

3 PÄÄKIRJOITUS

4 VERKKOVINKIT

6

LAAKSOSTEN BROILERITILA

KEHITTYY

10

YMPÄRISTÖPALKINTO

LINDEBERGIN VELJESTEN

MAITOTILALLE

13

ELÄINLÄÄKÄRIN LAAJA TYÖKENTTÄ

Kategoriapäällikkö Leena Pohjola

kehittää tuottajapalveluita

14 VASTUULLINEN SIKATILA

ON TUOTTAVA

16

SAVUISIA JA LUULLISIA

LIHOJA GRILLIIN

18 KESÄN UUTUUSTUOTTEET

20 HUOMIO KULUTTAJAKÄYTTÄYTYMISEEN

22

YRITYSVASTUU YLPEÄSTI ESILLE

24 KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Miten tehdään BAT-selvitys?

25

KOLUMNI

26 LAPSET LIIKKEELLE JUHLAVUONNA

28 ANALYYSILLÄ LANNOITUS

JA RUOKINTA KOHDILLEEN

30 AJANKOHTAISTA

31 TAPAHTUMAKALENTERI

16

Grillauksen suosio

kasvaa edelleen.

14

Lampon tilalla

panostetaan ympäristöön.

Kuva: HKScan

22

Patrik Holm-Thisner on HKScanin

tuore laatu- ja vastuullisuusjohtaja.

Kuva: Pasi Leino

Kuva: Sophie Malmborg