20 HKSCAN AGRI
RUBBED
ROAST JA
SINAPPI-
KAVIAARI
SINAPPIKAVIAARI:
• 1 DL SINAPINSIEMENIÄ
• ¾ DL VALKOVIINIETIKKAA
• ½ DL VETTÄ
• ½ DL SOKERIA
• 1 TL SUOLAA
(4–6 ANNOSTA / 90 MIN)
Kuumenna uuni
150-asteiseksi. Aseta
Rubbed Roast uunipellille
etiketti ylöspäin ja poista
etiketti. Älä avaa pakkausta.
Kypsennä lihaa 1 tunti per
kilo. Valmista sinappikaviaari
ruuan kypsyessä. Anna lihan
vetäytyä 15 minuuttia ja
poista sitten pakkauksesta.
Viipaloi liha lihassyiden
kulkusuunnan vastaisesti
ohuiksi viipaleiksi. Asettele
viipaleet vadille ja viimeistele
sinappikaviaarilla. Voit
tarjota lisäkostukkeeksi myös
lihasta kypsentämisen aikana
irronnutta herkullista lientä
Mittaa kaikki ainekset kattilaan
ja keitä hiljalleen, kunnes
neste on lähes kokonaan
haihtunut. Jäähdytä.
Hae syksyn herkullisimmat
reseptit osoitteista
www.HK.fi/reseptitja
www.kariniemen.fi/reseptit/kaikki-reseptit/