Table of Contents Table of Contents
Previous Page  20 / 24 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 20 / 24 Next Page
Page Background

20 HKSCAN AGRI

RUBBED

ROAST JA

SINAPPI-

KAVIAARI

SINAPPIKAVIAARI:

• 1 DL SINAPINSIEMENIÄ

• ¾ DL VALKOVIINIETIKKAA

• ½ DL VETTÄ

• ½ DL SOKERIA

• 1 TL SUOLAA

(4–6 ANNOSTA / 90 MIN)

Kuumenna uuni

150-asteiseksi. Aseta

Rubbed Roast uunipellille

etiketti ylöspäin ja poista

etiketti. Älä avaa pakkausta.

Kypsennä lihaa 1 tunti per

kilo. Valmista sinappikaviaari

ruuan kypsyessä. Anna lihan

vetäytyä 15 minuuttia ja

poista sitten pakkauksesta.

Viipaloi liha lihassyiden

kulkusuunnan vastaisesti

ohuiksi viipaleiksi. Asettele

viipaleet vadille ja viimeistele

sinappikaviaarilla. Voit

tarjota lisäkostukkeeksi myös

lihasta kypsentämisen aikana

irronnutta herkullista lientä

Mittaa kaikki ainekset kattilaan

ja keitä hiljalleen, kunnes

neste on lähes kokonaan

haihtunut. Jäähdytä.

Hae syksyn herkullisimmat

reseptit osoitteista

www.HK.fi/reseptit

ja

www.kariniemen.fi/reseptit/

kaikki-reseptit/