Table of Contents Table of Contents
Previous Page  27 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 27 / 32 Next Page
Page Background

02

2017 KOTITILALTA 27

HKSCAN JUHLII

YHDESSÄ

MTK:N KANSSA

HKScan Finland on yksi

MTK 100 vuotta kasvua

-juhlavuoden pääyhteistyö-

kumppaneista eri tapahtu-

missa.

Nyt kesäkuun 9. päivänä on MTK:n

liittokokous iltajuhlineen sekä työ-

hevos-, kone- ja traktorikavalkadi

Helsingin keskustassa. Kesäisiä

Päivä maalla -yleisötapahtumia

järjestetään useilla paikkakunnilla.

12.–15.6. HKScan osallistuu

maailman tuottajajärjestön WFO:n

yleiskokoukseen Finlandia-talolla

Tilaisuuteen odotetaan 450 vierasta

ympäri maailmaa. Teemoina ovat

muun muassa vastuullisesti tuotettu

soija sekä antibioottivapaan sian-

lihan tuotanto.

HKScan on yhdessä MTK:n

kanssa myös Farmari-näyttelyssä

Seinäjoella 14.–17.6. Osaston

teemana on ammattiylpeys, työ­

hyvinvointi ja oma jaksaminen.

Suomi Areenassa Porissa 10.–12.7.

HKScan on mukana toiminnallisella

Maaseudun keidas -osastolla.

– Haluamme olla mukana

MTK:n juhlavuodessa ja näin

tukea maaseudun elinkeinoja.

Myös HKScan Finlandin juuret

ovat maalla ja ulottuvat yli 100

vuoden taakse, kommentoi

HKScanin Suomen markkina-

alueesta vastaava johtaja

Jyrki

Karlsson

.

MYÖS HENKILÖSTÖ JA TUOTTAJAT LIIKKEELLE

HKScan on haastanut myös henkilöstönsä liikkumaan

hyvän asian puolesta. Ideointikilpailussa etsitään innostavia

aktiviteetteja työpaikoille ja arkeen. Ehdotuksista poimitaan

ideoita henkilöstön aktiviteettikalenteriin ensi vuodelle.

Vuoden aikana toimipaikoilla järjestetään Lasten

Liike -teemapäiviä, joihin koko perhe on tervetullut

liikkumaan.

HKScan myös kannustaa työntekijöitään ja tuottajia

osallistumaan liikuntatapahtumiin. Tuottajien joukkue

juoksee Forssan Suvi-ilta -tapahtumassa 17.6.

RUOKAINNOVOINTIA JA TYÖKOKEMUSTA

HKScan Finlandin vuosi sitten alkanut yhteistyö nuorten

oman ajatushautomon, Innokampuksen kanssa jatkuu.

Toukokuussa nuoret kokit kisasivat Suvilahden Kattila­

hallissa. Innokokki-kilpailun tavoitteena oli ottaa nuoret

mukaan ruokainnovointiin ja näin varmistaa ruokaperin­

teen siirtymistä sukupolvelta toiselle.

Kilpailusarjat olivat lempiruoka ja perinneruokaa tvis­

tillä. Lempiruoka-kilpailusarjan voitto meni antaumuk­

sella ahkeroineelle kirkkonummelaisnelikolle. Kirkko­

harjun koulun yhdeksäsluokkalaiset

Pauli Häkli

,

Lauri

Prudant

,

Eemeli Tusa

ja

Iiro Alestalo

vakuuttivat tuo­

mariston hienosti rakennetulla hampurilaisannoksella

ja ajatuksia herättävällä tarinalla.

– Tämä annos kertoo erilaisuudesta ja ennakkoluulo­

jen voittamisesta. Erilaisuus voi pelottaa aluksi, mutta kun

asioihin tutustuu tarkemmin, voi yllättyä positiivisesti.

Perinneruokaa tvistillä -sarjan voittivat Laurean opiske­

lijat

Sanna Mannine

n ja

Erik Parikka

Bodom-annoksel­

laan. Moderni karjalanpaisti perustui Uudenmaan roo­

liin eri perinneruokien ”sulatusuunina”.

Suomen Mentoreiden ”Annetaan 100 vuotta töitä”

-kampanjan yhteistyökumppanina HKScan tarjoaa trai­

nee-paikkoja korkeakoulutetuille nuorille. Harjoittelijat

ovat aloittaneet puolen vuoden harjoittelujaksot laki- ja

laatuyksiköissä Vantaalla ja Forssassa.

Lisäksi HKScan Pro on kumppanina ELO-säätiön Syö­

dään yhdessä -hankkeessa, joka on virallinen Suomi 100

-hanke. HK Maakarit on yhteistyökumppanina Suomalai­

sen saunan päivän hankkeessa.

Nuorten Innokokki-kilpailun voitokas hampurilais­

annos erottui ajatuksia herättävällä tarinallaan

erilaisuudesta ja ennakkoluulojen voittamisesta.