18 2017
02
HKSCAN AGRI
/ PRODUKTER PÅ GÅNG /
Den ljusa Bullens Beer Banger
Lager är smaksatt med lager
och pilsnermalt
Den fruktiga Bullens Beer
Banger IPA är smaksatt med
IPA och karamellmalt
Den mörka Bullens Beer Banger
Stout är smaksatt med stout och
svartmalt
KOM OCH SMAKA!
Vi bjuder på smakprovning av Bullens Beer Bangers på Borgeby fältdagar den 28–29 juni!
Vi finns ute på fältet i monter A137 – vi ses!
Världspremiär för nya
Bullens Beer Banger
Nu välkomnar Bullens för första gången sedan 1953 en ny produkt: Bullens Beer Banger.
En kvalitetskorv med 90 procent svenskt kött som grillas eller steks för bästa resultat.
Smaksatt med mikrobryggd lager, IPA och stout samt rostat maltkorn vilket ger en Bullens
Beer Banger med det bästa av två världar – korv och öl.
TEXT:
NILS JIRSELL,
FOTO:
HKSCAN
– MAT SKA VARA ENKELT,
kul och gott. Med Bullens Beer Banger har vi tagit fasta på smakglädjen i maten
och skapat tre riktigt goda korvar med unika smakkombinationer, säger
Ann Baker
, produktchef för Bullens.
Korvarna är fulla av karaktär, där tanken är att det ska finnas en korv för varje ölsmak. Med nyheten tar Bullens
ett stort steg in i framtiden, med förhoppning om att även framöver förknippas med några av livets mest
minnesvärda stunder.
Bullens Beer Banger är kokt, istället för rökt, för att bibehålla sin unika färg och smak. Resultatet blir en matig
och smakrik korv som passar perfekt på grillen i sommar eller i stekpannan i höst. Bullens Beer Banger är den
första korven på marknaden som innehåller riktig öl och malt.
SMAKSATT MED ÖL FRÅN SKÅNSKT MIKROBRYGGERI
Ölen är framtagen tillsammans med det skånska mikrobryggeriet Charlis Brygghus som har utvecklat tre
unika lättölsvarianter av Charlis Lager, Charlis IPA samt Charlis Stout.
– Vi blev jätteglada när HKScan kontaktade oss och frågade om vi tillsammans skulle göra korv med öl.
Vi brinner för öl och försöker som mikrobryggeri att fokusera på småskalig produktion och alltid bibehålla
glädjen i det vi gör, vilket fungerar väldigt bra med de värden som Bullens står för, säger
Kasper Schönhult
,
vd Charlis Brygghus. Ölen och malten skapar tillsammans färg- och smakkombinationer som ger korvarna
sin unika karaktär.