Table of Contents Table of Contents
Previous Page  5 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 5 / 32 Next Page
Page Background

01

2016 KOTITILALTA 5

KOTITI LALTA 1 / 2016

05

3

PÄÄKIRJOITUS

4

VERKKOVINKIT

6

VASTUULLISUUS KOOSTUU

PÄIVITTÄISISTÄ TEOISTA

10

VUODEN NAUTATUOTTAJALLE

UUSI KASVATTAMO

13

ERIKOISALANA ELÄINTEN KÄSITTELY

Sophie Atkinsonille yritys on myös

harrastus.

14

LIHASIKALAN TIUKAT TERVEYSTOIMET

16

RYPSIPORSAS® ON AINUTLAATUINEN

TUOTE

18

UUTUUSTUOTTEITA JA UUDISTETTUJA

KLASSIKOITA

20

LIHA ON OSA MONIPUOLISTA

RAVINTOA

22

HUOMIO HKSCAN-KONSERNIN

ENERGIANKULUTUKSEEN

24

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

25

REHUKOLUMNI

26

KOKONAISVALTAISTA PALVELUA

Restel ja Kotipizza HKScanin asiakkaiksi

27

TUOTTAJALEHTI TÄYTTÄÄ 20 VUOTTA

28

ELÄINKULJETTAJAN VAIHTELEVA ARKI

30

AJANKOHTAISTA

31

TAPAHTUMAKALENTERI

20

Mikael Fogelholmin mukaan liha

on ravintoainerikas elintarvike.

10

Mansikkaharjun nautakasvattamossa

panostetaan myös hyvinvointiin.

Kuva: Sampo Korhonen

28

Eläinten oikea käsittely

lastauksessa säästää aikaa.

Kuva: Topi Pakarinen

Kuva: Pasi Leino