01
2016 KOTITILALTA 5
KOTITI LALTA 1 / 2016
05
3
PÄÄKIRJOITUS
4
VERKKOVINKIT
6
VASTUULLISUUS KOOSTUU
PÄIVITTÄISISTÄ TEOISTA
10
VUODEN NAUTATUOTTAJALLE
UUSI KASVATTAMO
13
ERIKOISALANA ELÄINTEN KÄSITTELY
Sophie Atkinsonille yritys on myös
harrastus.
14
LIHASIKALAN TIUKAT TERVEYSTOIMET
16
RYPSIPORSAS® ON AINUTLAATUINEN
TUOTE
18
UUTUUSTUOTTEITA JA UUDISTETTUJA
KLASSIKOITA
20
LIHA ON OSA MONIPUOLISTA
RAVINTOA
22
HUOMIO HKSCAN-KONSERNIN
ENERGIANKULUTUKSEEN
24
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
25
REHUKOLUMNI
26
KOKONAISVALTAISTA PALVELUA
Restel ja Kotipizza HKScanin asiakkaiksi
27
TUOTTAJALEHTI TÄYTTÄÄ 20 VUOTTA
28
ELÄINKULJETTAJAN VAIHTELEVA ARKI
30
AJANKOHTAISTA
31
TAPAHTUMAKALENTERI
20
Mikael Fogelholmin mukaan liha
on ravintoainerikas elintarvike.
10
Mansikkaharjun nautakasvattamossa
panostetaan myös hyvinvointiin.
Kuva: Sampo Korhonen
28
Eläinten oikea käsittely
lastauksessa säästää aikaa.
Kuva: Topi Pakarinen
Kuva: Pasi Leino