Table of Contents Table of Contents
Previous Page  19 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 19 / 32 Next Page
Page Background

03

2016 KOTITILALTA 19

/ MAKUPALOJA /

Kana-ateriat rokkaa

Kypsät KanaSet -tuotteet maistuvat sellaisenaan tai lämmitettynä.

KanaSet on pakattu näyttävään kartonkipakkaukseen, josta

herkkuja on kätevä syödä ja dippailla. Pakkauksissa on mukana

kaksi erilaista, sopivasti makupareina toimivaa dippiä.

• Kariniemen KanaSet Grillatut wingsit, grillattuja ja maustettuja

kananpojan siipiä.

• Kariniemen KanaSet Paahdetut fileepalat, uunipaahdettuja

kananpojan sisäfileitä sopivina suupaloina.

• Kariniemen KanaSet Friteeratut kanarenkaat, paistettuja

ja leivitettyjä renkaita kananpojan fileestä ja mehevästä

paistilihasta on nuggettien kaltainen tuote.

Kariniemen Kananpojan

Pekingin kanaa

Uunivalmis-tuotesarjan herkullinen

uutuus, Pekingin kana valmistuu

kartonkisessa myyntipakkauksessaan

viikonlopun pääruuaksi tai helpoksi

arkiruuaksi. Pekingin kanan maussa

korostuvat inkivääri, sitruuna ja chili.

Kariniemen Kananpojan

Uunisiivet

Toinen syksyn uunivalmis kanauutuus

on Kariniemen Kananpojan

Uunisiivet Spicy – BBQ. Valmiiksi

maustettu kananpojan siipi valmistuu

helposti ja siististi uuninkestävässä

kartonkivuoassa.

Maakarit® saivat hyvän vastaanoton

– syksyyn neljä uutuutta

HK Maakarit® -sarjaan tulee neljä uutuutta: pitkä olutmakkara Angelan

Frankfurtteri, tulisempi Helgan Hotfurtteri, perinteinen Claudian

Currywursti ja lihaisa Elsan Valkosipuliwursti.

Uutuusmakkaroiden maut ovat autenttisia, rakenne karkea ja lihapitoisuus

korkea (88%). Makkaran tekemisen mestarit valmistavat Maakarit-

artesaanimakkaroita käsityönä suomalaisesta lihasta Vantaan Pakkalassa.

Pekonivalikoima

uudistuu

Pekonin käyttö ruuanlaitossa on

yleistynyt, sitä käytetään monipuolisesti

niin ruokien komponentteina kuin

maustamisessa. Pekoniuutuudet ovat

HK Englannin Pekoni ja HK Italian

Pekoni.

Englannin Pekoni tehdään suomalaisesta

viljaporsaasta. Se leikataan niin, että

pekonisiivussa on osa filettä ja

osa kylkeä. Siivu on hieman normaalia

paksumpi, mikä vaikuttaa suutuntumaan

ja makuun. Pekoni savustetaan aidolla

leppähakkeella.

Italian Pekoni on tehty suomalaisen

viljaporsaan kyljestä, savustettu

aidolla leppähakkeella ja maustettu

parmankinkkuaromilla, joka tekee

siihen herkullisen aromin ja maun.

Uusi Pancetta-tyyppinen pekoni on

italialaiseen tapaan paras raaka-aine

pasta Carbonaraan. Italian Pekoni

soveltuu pyöreän muotonsa ansiosta

loistavasti myös hampurilaisten väliin.

Kariniemen KanaSet – uusi nopean syömisen kanakonsepti