03
2016 KOTITILALTA 19
/ MAKUPALOJA /
Kana-ateriat rokkaa
Kypsät KanaSet -tuotteet maistuvat sellaisenaan tai lämmitettynä.
KanaSet on pakattu näyttävään kartonkipakkaukseen, josta
herkkuja on kätevä syödä ja dippailla. Pakkauksissa on mukana
kaksi erilaista, sopivasti makupareina toimivaa dippiä.
• Kariniemen KanaSet Grillatut wingsit, grillattuja ja maustettuja
kananpojan siipiä.
• Kariniemen KanaSet Paahdetut fileepalat, uunipaahdettuja
kananpojan sisäfileitä sopivina suupaloina.
• Kariniemen KanaSet Friteeratut kanarenkaat, paistettuja
ja leivitettyjä renkaita kananpojan fileestä ja mehevästä
paistilihasta on nuggettien kaltainen tuote.
Kariniemen Kananpojan
Pekingin kanaa
Uunivalmis-tuotesarjan herkullinen
uutuus, Pekingin kana valmistuu
kartonkisessa myyntipakkauksessaan
viikonlopun pääruuaksi tai helpoksi
arkiruuaksi. Pekingin kanan maussa
korostuvat inkivääri, sitruuna ja chili.
Kariniemen Kananpojan
Uunisiivet
Toinen syksyn uunivalmis kanauutuus
on Kariniemen Kananpojan
Uunisiivet Spicy – BBQ. Valmiiksi
maustettu kananpojan siipi valmistuu
helposti ja siististi uuninkestävässä
kartonkivuoassa.
Maakarit® saivat hyvän vastaanoton
– syksyyn neljä uutuutta
HK Maakarit® -sarjaan tulee neljä uutuutta: pitkä olutmakkara Angelan
Frankfurtteri, tulisempi Helgan Hotfurtteri, perinteinen Claudian
Currywursti ja lihaisa Elsan Valkosipuliwursti.
Uutuusmakkaroiden maut ovat autenttisia, rakenne karkea ja lihapitoisuus
korkea (88%). Makkaran tekemisen mestarit valmistavat Maakarit-
artesaanimakkaroita käsityönä suomalaisesta lihasta Vantaan Pakkalassa.
Pekonivalikoima
uudistuu
Pekonin käyttö ruuanlaitossa on
yleistynyt, sitä käytetään monipuolisesti
niin ruokien komponentteina kuin
maustamisessa. Pekoniuutuudet ovat
HK Englannin Pekoni ja HK Italian
Pekoni.
Englannin Pekoni tehdään suomalaisesta
viljaporsaasta. Se leikataan niin, että
pekonisiivussa on osa filettä ja
osa kylkeä. Siivu on hieman normaalia
paksumpi, mikä vaikuttaa suutuntumaan
ja makuun. Pekoni savustetaan aidolla
leppähakkeella.
Italian Pekoni on tehty suomalaisen
viljaporsaan kyljestä, savustettu
aidolla leppähakkeella ja maustettu
parmankinkkuaromilla, joka tekee
siihen herkullisen aromin ja maun.
Uusi Pancetta-tyyppinen pekoni on
italialaiseen tapaan paras raaka-aine
pasta Carbonaraan. Italian Pekoni
soveltuu pyöreän muotonsa ansiosta
loistavasti myös hampurilaisten väliin.
Kariniemen KanaSet – uusi nopean syömisen kanakonsepti