Table of Contents Table of Contents
Previous Page  18 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 18 / 32 Next Page
Page Background

18 HKSCAN AGRI

ITALIAN MAKUA

UUTUUSPEKONISTA

• 150 G HK ITALIAN PEKONIA

• 330 G KARINIEMEN KANANPOJAN

MAUSTAMATONTA FILEEPIHVIÄ

• 2 KANANMUNAA

• 2 AVOKADOA VIIPALOITUNA

• 250 G KYPSIÄ KIRSIKKATOMAATTEJA

PUOLITETTUINA

• 1 PUNASIPULI PIENINÄ KUUTIOINA

• N. 70 G PITKÄÄN KYPSYTETTYÄ

SINIHOMEJUUSTOA MURENNETTUNA

• N. 150 G RAPEITA SALAATTEJA

(ESIM. ROMAINE JA JÄÄSALAATTI)

PEKONIDRESSING:

• PEKONIN SULANUT RASVA

• 3 RKL VAALEAA

BALSAMICOA

• 1 TL VÄKEVÄÄ SINAPPIA

• 1 TL SOKERIA

• ¼ TL MUSTAPIPPURIA

MYLLYSTÄ

Paista pekonit pannulla rapeiksi

ja siirrä ne talouspaperin päälle

jäähtymään. Siivilöi pannulta

rasva talteen kastiketta varten.

Keitä kananmunat kypsiksi ja

hienonna tai viipaloi ne. Paista

tai grillaa kanapihvit, mausta

suolalla ja pippurilla ja siirrä ne

kastikkeen valmistamisen ajaksi

folion sisään vetäytymään ja

viipalointia odottamaan. Asettele

salaatin ainekset ryhmittäin

vadille ja kruunaa kastikkeella.

Sekoita kaikki ainekset

yhteen sauvasekoittimella

tai vispilällä.

EAT COBB -SALAATTI PEKONIDRESSINGILLÄ

Ruokaisan ja klassisen amerikkalaisen Cobb-salaatin syntytarinasta on useampi versio, mutta EAT

COBB toimii muistisääntönä täytteille: Egg, Avocado, Tomato, Chicken, Onion, Bacon, Blue cheese.