Table of Contents Table of Contents
Previous Page  17 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 17 / 32 Next Page
Page Background

OKRA MAATALOUSNÄYTTELY

järjestettiin Oripäässä 6.–9.

heinäkuuta. HKScanin osaston

vierailijoita kiinnostivat uutuus­

tuotteet, niiden alkuperä sekä

HK Lihakoulu®.

Osastolla oli maistettavana

HK ja Kariniemen tuoteuutuuksia,

Maakarit®-sarjan makkaroita ja

Kariniemen Kananpojan fileestä

valmistettuja pihvejä suositulla

koko perheen mango-marinadilla.

Maakarit-makkarat saivat osakseen

paljon hyviä kommentteja maustei­

sesta mauista. Myös mangomarinoi­

tu broileri sai paljon uusia ihailijoita

ja paketin etiketti painettiin tarkasti

mieleen seuraavaa kauppareissua

varten.

Lihakoulun kokit

Sami Lammin-

aho

ja

Tero Honkaniemi

opastivat

askel askeleelta, miten valmistuu

kesäiltojen hittimenu: ylikypsää

Rypsiporsaan® kylkeä, gremolata­

pestoa ja maalaisperunaa.

Lihantuottajia kiinnosti erityi­

sesti alan tulevaisuuden näkymät.

Toimitusjohtajan sijaisena toimiva

teknologia- ja tuotantojohtaja

Aki

Laiho

piti liiketoimintaympäristön

kehitystä kaksijakoisena.

– Positiivista on, että lihan maa­

ilmanlaajuinen kulutus kasvaa

edelleen tasaisesti, kun kuluttajien

ostovoima vahvistuu kehittyvillä

markkinoilla. Samaan aikaan lihan

kulutus kuitenkin pienenee Eu­

roopassa. Siipikarjan liha tekee

poikkeuksen eurooppalaiseen

trendiin – sen kysyntä jatkaa tasaista

kasvuaan.

– Myös arkea helpottavat valmis­

ruuat ja puolivalmisteet ovat yhä

suositumpia. Vastuullisuuden

merkitys korostuu ostopäätöksiä

tehtäessä, mikä vahvistaa

HKScanin asemaa sekä koti­

markkinoilla että niiden ulko­

puolella, totesi Laiho.

OKRA maatalousnäyttelyssä oli

neljän näyttelypäivän aikana kävi­

jöitä huimat 83 500, joka oli samalla

uusi yleisöennätys.

LIHAN ALKUPERÄ JA

HK LIHAKOULU®

KIINNOSTIVAT MYÖS

OKRA MAATALOUS­

NÄYTTELYSSÄ